Renault: Кан(ска) електрификация

Общи 12 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3815 посещения | без коментари

Официалният автомобилен превозвач на знаменитостите на тазгодишното издание на филмовия фестивал в Кан- Renault, ще даде възможност на VIP личностите да се докоснат освен до света на "стандартните луксозни модели, в "лицето на флагмана Latitude, така и до този на електрическите автомобили. Това ще бъде постигнато с помощта на 10 представителя на Renault Fluence Z.E, които ще ескортират филмовите величия до червения килим. В пълна тишина.

От Renault са предвидили и възможност за по- продължително тестово шофиране от страна на актьорите. За да се гарантира нормалното функциониране на електрическите автомобили, френската компания е инсталирала няколко точки за зареждане, които дори след приключването на фестивала, ще могат да бъдат използвани от местните притежатели на електромобили.

Renault Fluence Z.E, което идва с максимална мощност от 95 конски сили и максимален въртящ момент от 226 Нм, е серийна версия на концептуалната разработка Fluence Z.E. Concept, представена по време на салона във Франкфурт през 2009 година. До началото на продажбите на модела с електрическо задвижване остават само няколко месеца.

 
Ключови думи:   latitude, renault, renault fluence
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте