Subaru разкри LEVORG

Общи 21 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10695 посещения | без коментари

В Токио Subaru представи прототипа LEVORG. Описван като спортно комби, LEVORG е на практика комби със стилен дизайн, решен в синьо-сив металик или в кристално бяла перла, цветове, които за пръв път се използват от Subaru. Автомобилът е с дължина 4690 мм, широчина 1780 мм, височина 1485 мм и междуосие 2650 мм. Теглото му е точно 1504 кг.
Отвътре LEVORG е получил елементи в черен пиано лак, металик акценти, както и два 3,5-инчови LED екрана. Прототипът е оборудван с някои технологии за безопасност, като контрол на спирачната система и въртящия момент, предотвратяващ сблъсък, асистент против напускане на пътното платно и др.
Под капака се крие изцяло нов 1,6-литров DiT агрегат със система за директно впръскване на гориво, генериращ 170 к.с. и 250 Нм. Компанията предлага и по-голям 2-литров DiT агрегат с 300 к.с. и 400 Нм. И двата се комбинират с AWD система и Lineartronic (за 1,6 DiT) или Sport Lineartronic (за 2 DiT) трансмисия. Версията с 1,6-литров агрегат се вози на 17-цолови алуминиеви джанти, обути в гуми с размер 215/50 R17, a тази с 2-литров ще използва 18-цолови с гуми 225/45 R18.
Предварителните поръчки на серийния модел ще стартират на 4 януари, а продажбите през пролетта.Видео

 
Ключови думи:   subaru
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте