Автосалон Женева 2011: Изненада на щанда на Alfa Romeo

Общи 01 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6789 посещения | без коментари

Въпреки че преди няколко дни Alfa Romeo обяви какво ще представи на салона в Женева, днес компанията изненада с футуристичната концептуална разработка 4C. От фирмата определят разработката си като компактен суперспортен автомобил, който демонстрира основните качества на марката- представяне на пътя, италиански стил, техническо новаторство и всичко това в името на върховото удоволствие зад волана.

Дългият почти 4 метра двуместен автомобил е със задвижване на задните колела, конструкцията му се явява комбинация от въглеродни нишки и алуминий, а за задвижването се грижи бензинов турбоагрегат. Максималната мощност на мотора, който е разположен централно на "тялото на модела, е над 200 конски сили. Максималната скорост на движение на Alfa Romeo 4C Concept е над 250 км/ч, като класическото ускорение от 0 до 100 км/ч може да бъде извършено за по-малко от 5 секунди.

Видео

Още една радостна новина около Alfa Romeo е тази, че 4C Concept не е просто поредният концептуален модел на марката. Негова серийна версия ще видими още през следващата година.

 
Ключови думи:   Alfa Romeo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте