Автосалон Женева 2011: Новостите при Saab

Общи 25 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3867 посещения | без коментари

Първо видео на Saab 9-5 SportCombi

По време на тазгодишното международно изложение в Женева, Saab ще демонстрира редица новости, свързани с актуалната и бъдещата си гама. На щанда на марката ще се състоят две световни премиери, ще бъде лансирано новото портфолио 9-3 Griffin range и ще бъде демонстрирана нова лимитирана серия- 9-3 Convertible Independence Edition.

Първата от световните премиери от Saab е свързана със загадъчен, за момента, концептуален модел, който ще демонстрира част от дизайн и технологичните нововъведения, които марката ще предложи на потребителите в близко бъдеще. Единствената конкретна информация, която споделят от Saab е тази, че концепцията ще бъде със задвижване на четирите колела, като за задвижването на задните ще се гриши електромотор, и че автомобилът ще бъде оборудван с новаторска комуникационна система, използваща набиращата изключителна популярност платформа AndroidTM.

Втората световна премиера от Saab ще бъде на комбито 9-5 SportCombi.

Saab обяви и подробности за новата гама 9-3 Griffin, която заменя познатите в момента спецификации на Sport Sedan, SportCombi, Convertible и 9-3X. Новото предложение включва редица нововъведения, в това число обновен екстериор и интериор, както и разнообразна гама високо ефективни задвижващи агрегати.

Моделите от новата гама Saab 9-3 Griffin се отличават с нова предна броня, характерните фарове ice block, нова емблема на предните калници, променен инструментален панел, нови апликации и декорации, тапицерии на седалките и други. Бъдещите собственици на Saab 9-3 Griffin ще могат да избират между две нива на оборудване- стандартно и Aero.

Новост при Saab 9-3 Griffin е двулитровият бензинов задвижващ агрегат, който ще се предлага в два мощностни варианта- 163 и 220 конски сили. Новият двигател ще се присъедини към познатите, но оптимизирани версии със 130, 160 и 180 конски сили на 1.9 литровият TTiD турбодизелов мотор. Бензиновите версии са с максимални мощности от 163 и 220 конски сили.

Видео

 
Ключови думи:   griffin range, saab
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте