Това е BMW М6 Gran Coupe

Общи 12 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6060 посещения | без коментари

Това е новото BMW M6 Gran Coupe. Моделът е получил агресивен дизайн, включващ по-големи странични прагове, раздути прагове, по-големи алуминиеви джанти, карбонен покрив и ревизирани странични огледала. Новият член в семейство M е получил по-добри спирачки, които да отговарят на мощния агрегат.
Под капака се крие познатият 4,4- литров V8 агрегат с туин-турбо, генериращ 560 к.с. и 680 Нм, взет от новото BMW M5. Мощността се предава към задните колела посредством 7-степенна автоматична скоростна кутия с активен заден диференциал.
Освен с трансплантацията на двигателя, M6 Gran Coupe ще разполага с променливо-асистираща хидравлична кормилна система и селектор за динамичен контрол на двигателя.
Засега не се разкриват снимки от интериора, но се знае, че кабината ще получи оборудване, типично за M модел със спортен волан, на който се намират два М бутона.
Официалното представяне се очаква в най-скоро време, преди моделът да дебютира през януари на изложението в Детройт. Очаква се BMW M5 Gran Coupe да бъде пуснат в продажба в средата на 2013 г.

 
Ключови думи:   bmw, bmw coupe, bmw m5, BMW M6
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте